Friday, December 19, 2008

Jakarta

Perasaanku tersentuhnyer...

Firstly memang tak sangka akan pegi jakarta..bukan a dream place to go actually.
Tu pun last minute ..tetiba jer memberku ini ajak gi coz adek dia nak beli barang2 kawin..
Shopping ler..ape lagi (yer la..anak Dats kan)..anyway ni peluang tgk camne jakarta dgn mata seniri.

Hmmm...ntah le camne nak describe feeling tgk kota jakarta ni.
Memang pendudukye rata-rata cam desperate buat cam-cam keje..sedih la..cam susah sgt diorang ni. (Kalau compare bandung..rase bandung better kot.)

Bg org dah biasa ke negara2 3rd world lain..maybe xpelik la. No wonder ramai indon dtg msia cari keje..bergadai..mempertaruhkan nyawa..ish..ish..susah sgt nak dpt keje kat negara seniri.


sempat snap org2 yg jual beg utk letak brg2 shopping...
Actually..diorg sentiasa je jual macam2..asal jumpa
muka org mesti ada brg nak jual..erm

shopping heaven

Giler shopping.... banyak gak choice..design keindonesiaan la..tapi pandai cari dapat jer apa nak....harga gerenti memang murah. Tu yg best. Aku xleh shopping sakan ...duit bawak ciput jer..saje nak bejalan tgk jakarta. Kain batik n kebaya tu standard la nak beli..sulam pun cantik

Tapi yg berbaloi..kalau shopping barang kawin...gerenti puas ati..harga jauh lg murah compare kat msia..design cantik..teringin jer rase nak shopping kawin kat sane ..(kalau aku kawin ler..huhuhu)..

k la..gambar pun lupe nak ambil..skit sikit je teringat nak snap..tu pun dah last day nak balik


suasana dlm Tanah Abang..trend lepak di shopping mall yg serabut mata tgk.

Geng yg tgh layan makan..lepas penat shopping . Klau depan camera seme control cun w/pun semua dah xsabar nak telan nasi tu sbb lapar giler.


2 comments:

  1. 1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
    2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
    3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request.
    4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows


    Our Jordan Shoes:
    Air Jordan 7
    Air Jordan 8
    Air Jordan 9
    Air Jordan 10
    Air Jordan 11
    Air Jordan 12

    Jordan 7
    Jordan 8
    Jordan 9
    Jordan 10
    Jordan 11
    Jordan 12

    ReplyDelete